06 - 19 33 86 57                                    

  info@nijsinghadvies.nl

Prachtig Landgoed te koop in Appelscha

In de directe nabijheid van het Nationaal Park Drents Friese Wold is dit rustieke, wonderschone unieke object gelegen! In deze oase van rust middenin de natuur waar de reeën en eekhoorns dagelijks te bewonderen zijn is de ultieme vorm van ontspanning te vinden.

Deze idyllische locatie, ter grootte van meer dan 2 hectare, is gelegen op de grens van Zuidwest Drenthe en Zuidoost Friesland en ligt in een bijzonder gebied. Het betreft een van de grootste natuurgebieden van Nederland en behoort tot de mooiste en belangrijkste natuurgebieden van Europa. Tevens biedt de omgeving volop ruimte voor ontspanning. De diverse mountainbikeroutes, ruiterpaden, en vele mogelijkheden voor allerlei soorten outdoor-activiteiten maken de omgeving zeer speciaal en uitdagend.

Met de aanwezigheid van een gastenverblijf/B&B en een solitair gelegen atelier brengt deze plek tal van mogelijkheden met zich mee.

Na een drukke dag een heerlijke duik in het zwembad of een prachtige buitenrit op het paard? Allemaal mogelijk! Het aanwezige weiland en de bijbehorende paardenboxen + paardenbak komen tegemoet aan de wensen van de paardenliefhebber.

Via de oprijlaan maakt u kennis met de onderhoudsvriendelijke tuin die volgens de principes van Mien Ruys, een van de belangrijkste tuinarchitecten van de 20e eeuw, is aangelegd. Op het deels overdekte terras is het genieten van een fantastisch uitzicht.

Bungalow: Het geheel is gelijkvloers. Hal met garderobe en meterkast. De woonkamer is circa 70 m2 waarin een marmeren vloer aanwezig is (Perlato) inclusief vloerverwarming. De woonkamer heeft een openhaard en twee brede schuifpuien die toegang geven tot de deels overdekte terrassen.

Keuken: In de keuken is eveneens een marmeren Perlato-vloer aanwezig, inclusief vloerverwarming. Het betreft een luxe kastanjekleurige Hacker- keuken. Achter de keuken is de bijkeuken met daarin een klein aanrecht met dubbele spoelbak. Ook de verwarmingsunit (ATAG) is gelegen in deze bijkeuken.

Slaapkamers: 2 ruime slaapkamers met afmetingen van respectievelijk 46 m2 en 16 m2. De grootste kamer heeft de beschikking over een garderobe/kleedgelegenheid en aansluitend bevindt zich de badkamer met ligbad, douchecabine en dubbele wastafelcombinatie. Een derde slaapkamer is prima realiseerbaar.

Gastenverblijf: Het gastenverblijf is circa 80 m2 en bij uitstek geschikt om te gebruiken als Bed & Breakfast vanwege het compleet zelfstandige karakter van deze ruimte. Het verblijf bestaat uit een woon- slaap- en badkamer gedeelte + toilet. Tevens is een opslagruimte aanwezig + (wijn)koelruimte.

Stalling: Het totaal betreft circa 160 m2. De stal (circa 70 m2) bevat in totaal 3 paardenboxen, twee paardenboxen (3,20 x 3,20) en een kraambox (4,0 x 4,0). Eveneens is een ruime werkruimte aanwezig. De ruime naastgelegen overkapping biedt ruimte aan 5 voertuigen!

Vraagprijs: € 799.000,- k.k.