06 - 19 33 86 57                                    

  info@nijsinghadvies.nl

Te koop tussenWoning in Heerenveen (VERKOCHT)

Adres: Trekker 96 in Heerenveen

Deze perfect onderhouden en modern verbouwde starterswoning is gelegen in een zeer aangename woonwijk met alle denkbare voorzieningen op loop- of fietsafstand van de woning. In de buurt is een basisschool, het station en onder andere het winkelcentrum. Tussenwoning met een royale achtertuin. De woonoppervlakte van de woning is 90 m2.  

Indeling: Entree op de begane grond. Hal met meterkast en toilet + berging. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met een open keuken uit 2015 waarbij fraai Italiaans marmer zichtbaar is. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming. De woning is voorzien van een houten vloer. De keuken is voorzien van een massief houten blad en de keukenvloer bestaat uit Vietnamees leisteen. De woning is geheel voorzien van dubbel glas. Alle binnendeurkozijnen en binnendeuren zijn vervangen.

1e Verdieping: De badkamer is modern en luxe uitgevoerd en beschikt over een ligbad, aparte douche en wastafel + extra toilet. Prachtig uitgevoerd met natuursteenvloer en Italiaanse wandtegels. Eveneens zijn er twee ruime, nette afgewerkte, kamers aanwezig met inbouwkasten.

2e Verdieping De kamer op de 2e verdieping is prima in te richten als extra slaapkamer of te gebruiken als hobbykamer. Tevens zijn aansluitingen aanwezig voor wasmachine en droger. Verwarming en warm water: Vaillant HR ketel uit 2004, Eigendom.   

De woning beschikt over een voortuin en royale achtertuin met volop zon. Tevens stenen berging aanwezig (3,5 meter bij 2 meter). De woning ligt aan een rustige weg en in een kindvriendelijke buurt.

Overige kenmerken: De woning is gebouwd in 1985. Afgelopen jaar is de complete buitenzijde van de woning opnieuw geschilderd. In de gehele woning is voldoende opbergruimte aanwezig. Gestucte plafonds, vloerverwarming is gefreesd, woning is geheel voorzien van dubbel glas. Fleece behang aangebracht waarbij alle oude lagen zijn verwijderd. Alle elektriciteit (draden en contacten) is vernieuwd. De woning is keurig onderhouden!

Vraagprijs: € 165.000,- k.k.

Neem voor meer informatie contact op.