06 - 19 33 86 57                                    

  info@nijsinghadvies.nl

Te koop Appartement in Amsterdam

Adres: Willem de Zwijgerlaan 66 h in Amsterdam

Centraal gelegen en fijn ingedeeld 3- kamer appartement met balkon op belétage en berging op begane grond van circa 42 m² en een gezamenlijke binnentuin. Erfpacht (herziening) is afgekocht tot 2058!

DE WONING
Middels het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u het appartement op de belétage. De lichte woonkamer is voorzien van een houten vloer en authentieke kozijnelementen alsmede een ruime inbouwkast. De slaapkamer is vanuit de hal te bereiken. In de slaapkamer is onlangs een wasgelegenheid aangelegd in luxe tegelwerk met ouderwetse wastafel. De douche is te bereiken vanuit de slaapkamer. Eveneens wordt vanuit de slaapkamer toegang geboden aan het woningbrede balkon. Dit geldt ook voor de keuken. De toilet is gelegen in de hal waar eveneens de wasapparatuur zich bevindt. De groene binnentuin is via het trappenhuis te bereiken, al waar het heerlijk tot rust komen is. De afgesloten binnentuin is voor u toegankelijk vanaf straatzijde . Tevens kunt u met fiets /scooter hierdoor toegang verkrijgen tot het overdekte buitendeel en de berging ( 6 m2 ).

DE LIGGING

De woning is gelegen in Stadsdeel West (de Baarsjes) en slechts op enkele minuten fietsen van de Oud West, Jordaan en het Westerpark. Voor sport en ontspanning liggen zowel het Erasmuspark, Rembrandtpark als het Vondelpark op korte fietsafstand. Op loopafstand bevinden zich diverse voorzieningen, restaurants en alle winkels voor de dagelijkse boodschappen aan onder andere de Clercqstraat, de Jan Evertsenstraat en de Jan van Galenstraat. Het appartement is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen en de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. Diverse tram- en bushaltes (tramlijn 13, 19 en buslijn 18) bevinden zich op loopafstand en met de auto bent u binnen 5 minuten op de ring A10 (afslag Geuzenveld S105).


DE VERENIGING
De gezonde Vve ‘Geuzenhof II wordt professioneel beheerd door HNVB (Het Nieuwe Vve Beheer BV). De servicekosten bedragen € 91,51 per maand.

DE GROND
Het appartement is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De erfpacht (herziening) is afgekocht tot 2058 (AV 2000 zijn van toepassing).

BIJZONDERHEDEN
- Woonoppervlakte circa 42 m² ;
- Berging in de onderbouw (6m2)
- Erfpacht (herziening) afgekocht tot 2058 (AV 2000); Canon € 835,40 per jaar (ca. € 70,- per maand).

- Gezond en professioneel VVE-beheer;

- Maandelijkse servicekosten bedragen € 91,51;

- Ouderdomsclausule, asbestclausule en verklaring niet-eigen bewoning van toepassing;