06 - 19 33 86 57                                    

  info@nijsinghadvies.nl

BEHEER EN EXPLOITATIE

Zoekt u iemand die voor u uw bedrijfsverzamelgebouw runt? Of wilt u het beheer van een multifunctioneel buurtcentrum beter regelen? Beheer vindt 24 uur per dag en 7 dagen in de week plaats. En u wilt dat uw bezit in goede handen is. Daarom is vertrouwen het sleutelwoord als het gaat om het beheer en de exploitatie van gebouwen en terreinen. Nijsingh Advies heeft jarenlange ervaring op dit gebied en is daarom voor u de juiste partner.

Commercieel en maatschappelijk vastgoed

Of het nu commercieel of maatschappelijk vastgoed betreft voor beide categorieën is het belangrijk een plan van aanpak op te stellen en te behalen doelen te omschrijven. Nijsingh Advies kan voor u de doelstellingen van alle betrokken partijen helder beschrijven zodat iedereen exact van elkaar weet wat ze van elkaar verwachten. Dit vormt namelijk de basis van de lange vertrouwensrelatie.

Voor commercieel vastgoed is het van belang om te omschrijven wat de verwachtingen zijn van de verhuurder en de huurder. Door duidelijkheid te bieden is het mogelijk om flexibiliteit en maatwerk te leveren. Deze manier van schakelen geeft u optimaal rendement.

Heeft u wel genoeg aandacht besteed aan het regelen van een goede exploitatie van uw maatschappelijk vastgoed? Te vaak komt het voor dat deze gebouwen verlies leiden door het afhaken van huurders of het opnemen van garantieverklaringen zonder begrenzingen. Dit kan voorkomen worden door een gezonde mix van huurders voor te stellen maar ook door vroegtijdig te anticiperen op ontwikkelingen. Nijsingh Advies  kan u helpen met nieuwe ideeën en creatieve oplossingen, zodat achteraf repareren of te hoge kosten niet nodig zijn.

Meer informatie

Wil u meer weten of zoekt u informatie over hoe Nijsingh Advies u helpen kan. Neem contact op, u krijgt zo snel mogelijk antwoord.