06 - 19 33 86 57                                    

  info@nijsinghadvies.nl

Juridisch advies

Juridisch advies nodig? Nijsingh Advies weet raad.

Advies voor ondernemers

Bent u gebonden aan pacht- of huurcontracten of wilt u meer informatie over bepalingen uit een koopcontract? Heeft u te maken met erfdienstbaarheid of ander zakelijk recht en heeft u behoefte aan duidelijkheid? Ik kan u in een korte analyse de voor- en nadelen geven. De toekomstige gevolgen voor u worden duidelijk in kaart gebracht. Neem gerust contact op voor een QuickScan!

Advies voor overheden

Heeft uw organisatie behoefte aan zorgvuldig degelijk juridisch werk? Is er sprake van een achterstallige werkvoorraad of heeft u gewoon geen tijd om gemaakte afspraken zorgvuldig vast te leggen? Ook voor werkzaamheden die voortvloeien uit de Wet Markt en Overheid of voor projectgebonden opdrachten kunt u uiteraard contact opnemen.

 Advies voor particulieren

Bent u van plan om grond of een woning aan te kopen maar heeft u behoefte aan een juridische check van het koopcontract? Legt u de afspraken met uw buurman of familie het liefst op een onafhankelijke betrouwbare manier vast ? Of heeft u behoefte aan juridische bijstand in verband met een meningsverschil of conflict? Nijsingh Advies weet raad. Bel vrijblijvend voor een afspraak of neem via het formulier op deze website contact op.